ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τον Ιούλιο στους κινηματογράφους το ντοκιμαντέρ για τον Άντονι Μπουρντέν

Τον Ιούλιο στους κινηματογράφους το ντοκιμαντέρ για τον Άντονι Μπουρντέν

Το ντοκιμαντέρ του Μόργκαν Νέβιλ «Roadrunner» για τον αείμνηστο Άντονι Μπουρντέν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Ιουλίου, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 11 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.

Μετά την έναρξη προβολής του στους κινηματογράφους το ντοκιμαντέρ που εξερευνά τη ζωή του σεφ, συγγραφέα και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών θα μεταδοθεί από το CNN και το HBO.

Το «Roadrunner» επικεντρώνεται στον θρύλο της μαγειρικής τέχνης, ο οποίος ήταν επίσης ένας εξαιρετικός αφηγητής και εξερευνητής.

Ο Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2018, αρχικά έγινε διάσημος με την επιτυχία του βιβλίου του, το 2000 «Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly», μία αποκαλυπτική ματιά για τα παρασκήνια της βιομηχανίας εστίασης.

Ο Άντονι Μπουρντέν απέκτησε στρατιές θαυμαστών με τις ταξιδιωτικές του εκπομπές για τη γαστρονομία και τον πολιτισμό, όπως το «A Cook’s Tour» στο Food Network και το «No Reservations» στο «Travel Channel».

Αργότερα έγινε οικείο πρόσωπο με την ταξιδιωτική του εκπομπή «Parts Unknown» στο CNN. Είχε την ικανότητα να αποκαλύπτει το ασυνήθιστο και πρόβαλε τη γαστρονομία και τον πολιτισμό από λιγότερο γνωστά μέρη του κόσμου.

Το ντοκιμαντέρ όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2019 και είχε αναφερθεί ότι θα περιλαμβάνει επίσης ακυκλοφόρητο υλικό από τη σειρά «Parts Unknown».

Ο Νέβιλ, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ του «20 Feet From Stardom» σε δήλωσή του είχε αναφέρει : «Ο Άντονι Μπουρντέν έκανε περισσότερα για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία της τηλεόρασης. Το να έχω την ευκαιρία να αφηγηθώ την ιστορία του είναι τιμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.