ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Δήμητρα Γαλάνη στο 23ο Sani Festival

Η Δήμητρα Γαλάνη στο 23ο Sani Festival

Chronos: αποτελεί τη συνάντηση της Δήμητρας Γαλάνη με ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες.

Οι ενορχηστρώσεις της ομάδας αυτών των μουσικών, εκλεκτά μέλη της μουσικής σκηνής με διεθνή καριέρα, αναδεικνύουν με έναν μοναδικό τρόπο τις επιρροές της ελληνικής μουσικής από την Ανατολή και τη Δύση. Ο Πέτρος Κλαμπάνης στο κοντραμπάσο, ο Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, λαούτο και κιθάρα, ο Σπύρος Μάνεσης στο πιάνο, ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο γίνονται ένα «σώμα» με την Δήμητρα Γαλάνη που είναι η «κορυφαία αυτού του χορού». Η ερμηνεύτρια συμπυκνώνει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, καθώς είναι κι η ίδια μέρος αυτής και διδάχτηκε από αυτούς τους σπουδαίους δημιουργούς από τα πρώτα της βήματα. Σαν ένας συνδετικός κρίκος ενώνει το παρελθόν με το σήμερα.

Σ’αυτήν την μοναδική παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Λόφο της Σάνης στις 8 Αυγούστου (21.30) με μοναδικό φυσικό σκηνικό τον μεσαιωνικό της πύργο, Chronos είναι με έναν τρόπο η Δήμητρα Γαλάνη, είναι αυτά τα τραγούδια που πάντα έχουμε ανάγκη να ανακαλούμε για να επαναπροσδιορίζουμε τον πολιτισμό μας.

Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: 15€

Είσοδος αριθμημένης θέσης: 25€

Είσοδος πελατών Sani Resort: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμη δύο εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση.

Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Sani Festival μπορείτε να προμηθευτείτε με τους εξής τρόπους:

μέσω της ιστοσελίδας sanifestival.gr και της πλατφόρμας viva.gr, με χρέωση πιστωτικής κάρτας

η on line διάθεση των εισιτηρίων μέσω διαδικτύου ολοκληρώνεται 24 ώρες πριν την εκδήλωση.

μέσω της on line αγοράς των εισιτηρίων αριθμημένης θέσης, μπορείτε να διαλέξτε τη θέση σας στο Λόφο της Σάνης, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα στο πλάνο θέσεων.

η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται απευθείας από τους χώρους των εκδηλώσεων.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Stereodisk | Αριστοτέλους 4, Τ: 2310 262912

Κωνσταντινίδης Book & Style | Μητροπόλεως 92, Τ:  2310256173

στα ξενοδοχεία του SANI RESORT και στο K-Books στη SANI MARINA, Τ: 23740 99400

Επίσης εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου της viva.gr σε όλη την Ελλάδα (με επιπλέον χρέωση 0,75€ – χρέωση συναλλαγής)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Public (Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33, Τ: 2310 227288) & Mediterranean Cosmos (Τ: 2310 472633) |  Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ | Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου | Δίκτυο καταστημάτων SEVENSpots | Καταστήματα RELOAD | Media Markt

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.