ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Δείτε τα 10 καλύτερα μουσεία στον κόσμο- Σε ποια θέση είναι το μουσείο Ακρόπολης (εικόνες)

Δείτε τα 10 καλύτερα μουσεία στον κόσμο- Σε ποια θέση είναι το μουσείο Ακρόπολης (εικόνες)

Οι ειδικοί μπορεί να είναι σε θέση να αξιολογήσουν τη σημασία των εκθεμάτων. Οι τελικοί κριτές των μουσείων όμως, είναι οι τουρίστες.

Αλλωστε, εκείνοι τα επισκέπτονται και θαυμάζουν τους θησαυρούς που βρίσκονται στις προθήκες και τους τοίχους τους. Ετσι, το TripAdvisor δημοσίευσε τη λίστα με τα 25 κορυφαία μουσεία σε όλο τον κόσμο, με βάση την κριτική των ταξιδιωτών.

Σε αυτή τη λίστα, συμπεριλαμβάνεται και ένα επί ελληνικού εδάφους, με τον κόσμο να κατατάσσει στην 11η θέση το Μουσείο της Ακρόπολης.

Στην κορυφή βρίσκεται το Μητροπολιτικό Μουσείο τέχνης της Νέας Υόρκης, ενώ το Μουσείο του Λούβρου είναι στην πέμπτη θέση.

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα μουσεία στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη των τουριστών:

10. Εθνικό Μουσείο Ανθρωπολογίας, Μεξικό

9. Βάσα, Σουηδία

8. Εθνικό Μουσείο Αμστερνταμ

7. Εθνική Πινακοθήκη Λονδίνου

6. Ερμιτάζ, Αγία Πετρούπολη

5. Μουσείο Λούβρου, Παρίσι

4. Μουσείο ντελ Πράδο, Μαδρίτη

3. Ινστιτούτο Τέχνης Σικάγο

2. Μουσείο Ορσέ, Παρίσι

1. Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, Νέα Υόρκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.