Ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο το μουσείο Ακρόπολης την 28η Οκτωβρίου

Ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο το μουσείο Ακρόπολης την 28η Οκτωβρίου

Ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο θα είναι το Μουσείο της Ακρόπολης την 28η Οκτωβρίου από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Παράλληλα, το Μουσείο θα διοργανώσει εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά. Με τη βοήθεια των αρχαιολόγων – μουσειοπαιδαγωγών του, το Μουσείο απαντά στις απορίες τους και αφηγείται συναρπαστικές ιστορίες.

Τα παιδιά θα κληθούν να αποτυπώσουν με τη φαντασία τους σε πολύχρωμες κάρτες εικόνες της φύσης και των πλασμάτων του ζωικού βασιλείου, ενώ στη συνέχεια θα αναζητήσουν μύθους και πλάσματα ανάμεσα στα εκθέματα του Μουσείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχαιολόγοι – μουσειοπαιδαγωγοί θα περιμένουν τα παιδιά και τους συνοδούς τους από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα στο δεύτερο όροφο του Μουσείου, στον εξώστη με θέα στην Αρχαϊκή Αίθουσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.