ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Έλβις σε ορχηστρικές εκτελέσεις, στο νέο CD με τίτλο “If I can dream” [βίντεο]

Ο Έλβις σε ορχηστρικές εκτελέσεις, στο νέο CD με τίτλο “If I can dream” [βίντεο]

Γνωστά τραγούδια του Βασιλιά επενδυμένα με συμφωνική μουσική από τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα. Ενδιαφέρον;

Η νέα συλλογή που κυκλοφορεί αυτό το φθινόπωρο, μας συνστήνει έναν Έλβις διαφορετικό. Με την υπέροχη φωνή και τα φοβερά rock ‘n’ roll τραγούδια αλλά με διαφορετική μουσική. Πλούσια, δυνατή, μεγαλειώδη, συγκινητική. 

«Νομίζω ότι αυτό το άλμπουμ θα ήθελε πάντα να το κάνει» λέει σχετικά η χήρα Πρισίλα Πρίσλεϊ η οποία συμμετείχε στην οργάνωση της παραγωγής. «Αν ζούσε αποκλείεται να τον άφηνε η εταιρεία να τραγουδίσει με τόση μουσική πίσω του… Ειδικά αν εξαρτιόταν η δουλειά από τον μάνατζέρ του, τον Κόλονελ Πάρκερ, θα τον έβαζε να τραγουδήσει α καπέλα. Νομίζω ότι μ΄αυτή τη δουλειά του δώσαμε την ελευθερία να πειραματιστεί…». 

Τώρα αν ο Έλβις ήθελε πράγματι να πειραματιστεί ή όχι, αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. 

Εσείς πάντως μπορείτε εδώ να ακούσετε την αρχική εκδοχή του τραγουδιού «If I can dream» που είναι και ο τίτλος της νέας συλλογής. 

Ακούστε το τραγούδι του Έλβις με τίτλο «If I can dream» (1968)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.