ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Μουσείο «Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου» στα Χανιά… καλύτερο (!) από τα Μουσεία Βεργίνας και Αρχαίας Ολυμπίας κατά το Trip Advisor (φωτό)

Το Μουσείο «Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου» στα Χανιά… καλύτερο (!) από τα Μουσεία Βεργίνας και Αρχαίας Ολυμπίας κατά το Trip Advisor (φωτό)

Το Trip Advisor δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 καλύτερα μουσεία στην Ελλάδα, με βάση την ψηφοφορία των αναγνωστών του και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας περιείχαν μια μεγάλη έκπληξη:

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Μουσείο Ακρόπολης, αλλά εντυπωσιάζει το γεγονός ότι το Μουσείο… Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, στα Χανιά πήρε την τέταρτη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, μπροστά από το Μουσείο Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας κλπ.!

Δείτε τη λίστα αναλυτικά όπως τη διαβάζουμε από την ιστοσελίδα ellines.com :

1. Μουσείο Ακρόπολης, Αθήνα acropolis-museum

2. Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου mouseio-irakleiou

3. Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Αθήνα ethniko-arxaiologiko-mouseio

4. Μουσείο Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Χανιά mouseio-ethnikis-omadas-podosfairou

5. Μουσείο Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας vergina-tombs-and-museum

6. Μουσείο Ελιάς Κυκλάδων, Άνδρος mouseio-elias-kukladon

7. Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας archaiologiko-mouseio-patras

8. Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης polemiko-mouseio-thessalonikis

9. Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας archaiologiko-mouseio-olumpias

10. Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Αθήνα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
mouseio-kukladikis-technis
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.