ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τσιτσάνεια 2018: Η μουσική παράσταση είναι αφιερωμένη στους Θεσσαλούς δημιουργούς (φωτό)

Τσιτσάνεια 2018: Η μουσική παράσταση είναι αφιερωμένη στους Θεσσαλούς δημιουργούς (φωτό)

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει, στο πλαίσιο των «Τσιτσανείων 2018», τη μουσική παράσταση «Θεσσαλικό μινόρε», αφιερωμένη στους Θεσσαλούς Δημιουργούς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21.00, στον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συμμετέχει η ορχήστρα «Μουσείου Τσιτσάνη» και ερμηνεύουν οι Μπάμπης Τσέρτος, Σοφία Παπάζογλου, Μπάμπης Αντωνίου και Δέσποινα Ραφαήλ τα μεγάλα τραγούδια των Θεσσαλών συνθετών Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Θόδωρου Δερβενιώτη, Μπάμπη Μπακάλη, Λουκά Νταράλα, των στιχουργών Κώστα Βίρβου, Χρήστου Κολοκοτρώνη, Γιώργου Σαμολαδά, καθώς επίσης και κάποια από αυτά που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο πιανίστας και συνθέτης Σάκης Κοντονικόλας και στο σόλο μπουζούκι ο Παναγιώτης Στεργίου.

Η ορχήστρα «Μουσείου Τσιτσάνη» αποτελείται από τους Βασίλη Μητσιάκη & Γιώργο Ρέτο στο μπουζούκι, Δημήτρη Τυχάλα στην κιθάρα, Κώστα Λάμπα στο μπάσο, Γιώργο Αγγέλη στο βιολί, Νεκτάριο Παπαγεωργίου στο κλαρίνο, Κώστα Μυλωνά στα κρουστά και Στέλιο Καραγιώργο στα τύμπανα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.