ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Συνεργασία τουριστικών γραφείων για την ανάδειξη του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου

Συνεργασία τουριστικών γραφείων για την ανάδειξη του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου

Η ανάδειξη του θεατρικού Φεστιβάλ σε τουριστικό θεσμό, και η συνεργασία στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού – FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και επιτελείο του Φεστιβάλ.

Ο κ. Τσιλίδης εξέφρασε και πάλι την ικανοποίησή του για την έγκαιρη ανακοίνωση του προγράμματος του Φεστιβάλ, βοηθώντας τον προγραμματισμό των τουριστικών γραφείων διεθνώς, καθώς ενημερώνονται σε έγκαιρο χρόνο για τα σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, όμως, συζητήθηκε και ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας, με γνώμονα την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, και συγκεκριμένα της τέχνης του θεάτρου, στο ελληνικό κοινό αλλά και στους διεθνείς ταξιδιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα τουριστικά γραφεία στη διάδοση του Φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας, πάντα με την προϋπόθεση του έγκαιρου προγραμματισμού, στοχεύοντας στο να καθιερωθεί ένα τόσο μεγάλο γεγονός του ελληνικού καλοκαιριού, ως τουριστικός, και όχι μόνο πολιτιστικός, θεσμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.