ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κατέρρευσε στη σκηνή ο Έλτον Τζον: «Έχασα εντελώς τη φωνή μου – Πρέπει να φύγω» (βίντεο)

Κατέρρευσε στη σκηνή ο Έλτον Τζον: «Έχασα εντελώς τη φωνή μου – Πρέπει να φύγω» (βίντεο)

«Πάγωσε» το κοινό του Έλτον Τζον στη συναυλία στο Mount Smart Stadium της Νέας Ζηλανδίας.

Ο 72χρονος Έλτον Τζον έχασε ξαφνικά τη φωνή του, γεγονός που τον έκανε να καταρρεύσει. Με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό πως «έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη».

Το κοινό τον χαιρέτησε με ένα θερμό χειροκρότημα καθώς άφηνε τη σκηνή υποβασταζόμενος από τους βοηθούς του. Λίγο αφότου άφησε τη σκηνή, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του σε ένα συναισθηματικό ποστ στο Instagram.

«Έπαιξα και τραγούδησα με όλη μου την καρδιά, μέχρι που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπάμαι. Έδωσα ό,τι είχα. Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξη και αγάπη που μου δείξατε στη σημερινή παράσταση. Αιωνίως ευγνώμων. Αγάπη, Έλτον» έγραψε.

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ενημερώσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με τύπο πνευμονίας(atypical ή walking pneumonia) που είναι είδος λοίμωξης του αναπνευστικού που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς.

Ενώ κατευθυνόταν στο χώρο της συναυλίας, ο σερ Έλτον Τζον ελέγχθηκε από γιατρούς και, παρά τη διάγνωση, αισθάνθηκε ικανός να συνεχίσει το σόου του. Ωστόσο, δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει καθώς τον πρόδωσε η φωνή του ενώ τραγουδούσε το “Daniel”.

https://twitter.com/Tim_McCready/status/1228957400113111040

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.