Δείτε live την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας (βίντεο)

Δείτε live την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας (βίντεο)

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

Δείτε live εδώ την τελετή αφής

Πρώτη λαμπαδηδρόμος η Κορακάκη

Στη λαμπαδηδρομία που θα ξεκινήσει από την Αρχαία Ολυμπία, πρώτη λαμπαδηδρόμος θα είναι η δις ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη. Η λαμπαδηδρομία θα γίνει υπό διαφορετικό καθεστώς, καθώς υπάρχουν σχετικές οδηγίες για όλη την διάρκειά της, λόγω του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σχετικές οδηγίες έχουν δοθεί και στους λαμπαδηδρόμους για το ταξίδι της Φλόγας επί ελληνικού εδάφους που αρχίζει αμέσως μετά την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ενώ διαρκής είναι και η επικοινωνία με τους Δήμους των πόλεων που θα περάσει η Φλόγα, προκειμένου να εξελιχθεί η Λαμπαδηδρομία χωρίς προβλήματα και κυρίως να προβληθεί η χώρα μας στο εξωτερικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν την τελευταία στιγμή αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες για αλλαγή όλης αυτής της τιτάνιας προσπάθειας που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, η ενέργεια αυτή μόνο πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει στις εκδηλώσεις που προβάλλουν τη χώρα διεθνώς και βγάζουν προς τα έξω, την καλύτερη εικόνα της Ελλάδας. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας αυτήν την αποστολή, χωρίς να διακυβεύσει στο ελάχιστο την υγεία των πολιτών», επεσήμανε ο κ. Βασιλειάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.