ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπαλέτα Μπολσόι: Οι παραστάσεις πλέον θα προβάλλονται στο YouTube

Μπαλέτα Μπολσόι: Οι παραστάσεις πλέον θα προβάλλονται στο YouTube

Μέσω YouTube πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε τη θρυλική “Λίμνη των Κύκνων” από τα διάσημα μπαλέτα Μπολσόι το η οποία παρουσιάστηκε στο κοινό την Παρασκευή στις 27 Μαρτίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Έπειτα θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες τη ίδια ώρα η όπερα “Μπορίς Γκοντουνόφ” ή το μπαλέτο “Ωραία Κοιμωμένη”.

Κάθε παράσταση θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στο YouTube για ένα 24ωρο μετά την προβολή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Για πρώτη φορά στην ιστορία, τα Μπαλέτα Μπολσόι θα μεταδώσουν στο Ίντερνετ μια σειρά παραστάσεων που είχαν μαγνητοσκοπήσει στο παρελθόν, οι οποίες ανήκουν στη χρυσή συλλογή τους”, αναφέρει η διάσημη Ακαδημία Μπαλέτου Μπολσόι σε ανακοίνωσή της. Από την Παρασκευή και έως τις 10 Απριλίου, έξι παραστάσεις θα παρουσιαστούν στους θεατές στο επίσημο κανάλι των Μπολσόι στο YouTube “χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς”, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.