ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Together At Home»: Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία με δεκάδες «βαριά» ονόματα της μουσικής (βίντεο)

«Together At Home»: Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία με δεκάδες «βαριά» ονόματα της μουσικής (βίντεο)

Δεκάδες σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής και σόου μπιζ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία, με την ονομασία «Together At Home», στη σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα, μια ειδική παγκόσμια εκδήλωση με δεκάδες καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Τέιλορ Σουίφτ, Μπίλι Άιλις και Rolling Stones, πραγματοποιείται, σήμερα (18/04), για την υποστήριξη των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας.

Το σόου έχει ως οικοδέσποινα τη Lady Gaga και υποστηρίζεται από τον διεθνή οργανισμό «Global Citizen» και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή διάρκειας έξι ωρών ήδη μεταδίδεται μέσω του YouTube ενώ το κύριο μέρος προγραμματίζεται να αρχίσει στις 03:00 [ώρα Ελλάδας] και να προβληθεί -στη χώρα μας- από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA.

Μερικοί από τους σταρ που αναμένεται να εμφανιστούν είναι η Άνι Λένοξ, ο Λουίς Φόνσι, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, η Έλεν Ντε Τζένερις, η Σελίν Ντιόν, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζίμι Κίμελ και ο Έλτον Τζον.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, την περασμένη Παρασκευή (17/04), με τον επικεφαλής του ΠΟΥ, η Lady Gaga είπε ότι η εκδήλωση προοριζόταν να αποτελέσει μέρος μιας «επιστολής αγάπης προς τον κόσμο» για την «ατρόμητη παγκόσμια προσπάθεια» από σημαντικούς εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας κατά της πανδημίας του COVID-19.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να φέρουμε χαρά και ανακούφιση στις γωνίες της Γης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.