«We Are The Champions»: Οι Queen αφιέρωσαν το ιστορικό τραγούδι σε γιατρούς και νοσηλευτές (βίντεο)

«We Are The Champions»: Οι Queen αφιέρωσαν το ιστορικό τραγούδι σε γιατρούς και νοσηλευτές (βίντεο)

Μέλη του θρυλικού συγκροτήματος «Queen», μαζί με τον τραγουδιστή Άνταμ Λάμπερτ παρουσίασαν στο κοινό μια νέα εκδοχή του «We Are The Champions», αφιερωμένη σε όσους βρίσκονται στην 1η γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

Το τραγούδι συνοδεύει οπτικό υλικό με γιατρούς και νοσηλευτές να μάχονται με την πανδημία κορωνοϊού ανά την υφήλιο και αντί για «We Are The Champions» (Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές) ονομάζεται «You Are The Champions» (Εσείς είστε οι πρωταθλητές).

«Όπως οι γονείς μας, οι παππούδες και οι προπαππούδες μας πολέμησαν στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, αυτοί οι γενναίοι πολεμιστές της 1ης γραμμής είναι οι νέοι πρωταθλητές μας», ανέφερε ο κιθαρίστας Μπράιαν Μέι, σε επίσημη ανακοίνωσή του.

Ο ντράμερ Ρότζερ Τέιλορ, που η κόρη του είναι γιατρός στο Λονδίνο, τόνισε πως «ως πατέρας ενός γιατρού στην 1η γραμμή» είναι «πολύ ενήμερος για τη ζωτικής σημασίας δουλειά που κάνουν καθημερινά όλοι αυτοί οι άνθρωποι για να σώσουν εμάς και την κοινωνία μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο ταμείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον COVID-19, που παρέχει εφόδια σε επαγγελματίες υγείας ανά την υφήλιο και υποστηρίζει τη δημιουργία εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.