ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αντιδράσεις στο Twitter για τον στρατιωτικό χαιρετισμό του Δ.Σαββόπουλου μπροστά στο φέρετρο του Μ.Θεοδωράκη!

Αντιδράσεις στο Twitter για τον στρατιωτικό χαιρετισμό του Δ.Σαββόπουλου μπροστά στο φέρετρο του Μ.Θεοδωράκη!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έδωσε το παρόν χτες στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποδώσει φόρο τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη και τον αποχαιρέτισε με στρατιωτικό χαιρετισμό. Η κίνησή του αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους χρήστες του Twitter.

Η συγκεκριμένη κίνηση σχολιάστηκε πολύ στο Twitter, με την πλειοψηφία των tweets να είναι αρνητικά, και τους χρήστες να την εκλαμβάνουν ως ασέβεια και προσβολή, καθώς ο παγκόσμιος Έλληνας διώχθηκε, βασανίστηκε και εξορίστηκε από τη Χούντα.

Παράλληλα, κάποιοι άλλοι επεσήμαναν πως με αυτό τον τρόπο «χαιρετούν το εθνόσημο και όχι το κεφάλι τους» ενώ ο ίδιος ήταν ασκεπής, δηλαδή χωρίς καπέλο και εν προκειμένω πηλήκιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.