ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ξεχωριστό «αντίο» του Αλ Πατσίνο στον Μίκη Θεοδωράκη: «Θα τον θυμάμαι για πάντα»

Το ξεχωριστό «αντίο» του Αλ Πατσίνο στον Μίκη Θεοδωράκη: «Θα τον θυμάμαι για πάντα»

Ο Αλ Πατσίνο αποτίνει και εκείνος με τη σειρά του φόρο τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ θυμάται τη συνεργασία τους το μακρινό 1973, για την ταινία Σέρπικο.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα τη μουσική του για την ταινία “Σέρπικο”. Ήταν στο γραφείο του παραγωγού στο Μανχάταν στον δέκατο έκτο όροφο, με θέα τον νυχτερινό ουρανό φωτισμένο και εκείνος έπαιζε το μουσικό θέμα (sountrack) της ταινίας. Φυσικά, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό εκείνη η σκηνή, όταν άκουσα για τον θάνατό του. στην πραγματικότητα είπα: “αυτό ήταν, το έχει, έχει την ταινία, έχει συλλάβει το νόημά της”. Αυτή είναι η ανάμνησή μου» ανέφερε ο πασίγνωστος ηθοποιός στο MEGA.

Με αφορμή τον θάνατο του παγκόσμιου Έλληνα, o βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε: «Φυσικά θυμάμαι τον Ζορμπά και τα υπόλοιπα έργα της καριέρας του. Τι τεράστιο δώρο! Θα μας λείψει και θα τον θυμόμαστε».

Η ταινία αποτελεί πραγματική ιστορία και αφορά τα βιώματα του ομώνυμου αξιωματικού της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Φρανκ Σέρπικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σκληροτράχηλος και τίμιος αστυνομικός στις αρχές της δεκαετίας του 1970 κατήγγειλε τη διαφθορά που ήταν διάχυτη στους αστυνομικούς κόλπους της Νέας Υόρκης με αποτέλεσμα και ήρθε σε σύγκρουση και ρήξη με διεφθαρμένους συναδέλφους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.