ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε τραγική κατάσταση ο Φ.Κόλινς: «Δεν μπορώ ούτε τη μπαγκέτα να κρατήσω πια»

Σε τραγική κατάσταση ο Φ.Κόλινς: «Δεν μπορώ ούτε τη μπαγκέτα να κρατήσω πια»

Θλίψη προκαλούν οι αποκαλύψεις του Φιλ Κόλινς για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο 70χρονος μουσικός και τραγουδιστής δήλωσε απογοητευμένος με τις προκλήσεις της καθημερινότητας λόγω των προβλημάτων υγείας από τα οποία υποφέρει. Υπενθυμίζεται ότι ο Φιλ Κόλινς έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία στην πλάτη, το 2009 και το 2015, ενώ έχει και διαβήτη.

«Έχω κάποια προβλήματα κινητικότητας και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό γιατί θα ήθελα ακόμα να είμαι στη σκηνή» δήλωσε ο Φιλ Κολινς ο οποίος στις τελευταίες ζωντανές του εμφανίσεις υποχρεώθηκε να κάθεται σε καρέκλα.

«Μετά βίας μπορώ να κρατάω τη μπαγκέτα των ντραμς οπότε υπάρχουν αρκετά φυσικά εμπόδια που χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίσω» πρόσθεσε ο Κόλινς στη συνέντευξή του ενόψει της περιοδείας που ετοιμάζει το διάσημο συγκρότημά του, οι Genesis.

Η εξομολόγηση του Κόλινς προκάλεσε αναστάτωση και ανησυχία στους φίλους του καθώς παραμένει αδιευκρίνιστο πότε καταγράφηκε. Ο ίδιος, πάντως, είπε ότι ντραμς στην περιοδεία, την πρώτη για τους Genesis στη Βόρεια Αμερική μετά από 14 χρόνια, θα παίζει ο γιος του Νικ.

Ο Φιλ Κόλινς είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το 2011 αλλά τελικά επέστρεψε στη σκηνή το 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας, τέλος, για την περιοδεία ο Φιλ Κόλινς τη χαρακτήρισε σαν την τελευταία των Genesis λέγοντας ότι είναι σαν το συγκρότημα «να πηγαίνει για ύπνο».
«Έχουμε όλοι κάποια ηλικία και σε κάποιο βαθμό η περιοδεία αυτή είναι πιθανότατα μας «βάζει για ύπνο». Σκέφτομαι, ειδικά για μένα, ότι δεν ξέρω αν θέλω να βρεθώ ξανά σε περιοδεία» είπε χαρακτηριστικά ο Φιλ Κόλινς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.