Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη σε κοινή έξοδο το 1990 – Το κλικ από το παρελθόν (φωτο)

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη σε κοινή έξοδο το 1990 – Το κλικ από το παρελθόν (φωτο)

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη συνδέονταν με βαθιά φιλία μέχρι το τέλος της ζωής τους ακόμα και αν ο Τύπος είχε «κατασκευάσει» την έντονη αντιζηλία και τον ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Η καλλονή Τζένη, με τα «ηλεκτρικά» γαλάζια-σμαραγδί μάτια ήταν η κομψή, σοφιστικέ «δεσποινίς διευθυντής». Ένα όνειρο, που δεν ανήκε στον μέσο όρο. Πιο λαϊκή, πιο «σταρ του σινεμά» η Αλίκη, «έσκιζε» στο box office. Aλλά η εστέτ, πολιτικοποιημένη Τζένη την «κέρδιζε» στα εισιτήρια του θεάτρου.

Τα σκαμπανεύασματα και οι «αναταράξεις» δεν έλειψαν από τη μεταξύ τους σχέση και για μια περίοδο είχαν απομακρυνθεί. Τα αληθινά αισθήματα που έτρεφε η μία για την άλλη, τις έφεραν και πάλι κοντά και ο θάνατος της Τζένης Καρέζη «στοίχισε» στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία από κοινή έξοδο της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το αρχείο του, όπου βλέπουμε τις δύο σπουδαίες σταρ το καλοκαίρι του 1990 σε μια κοινή τους έξοδο στην θρυλική ταβέρνα του Λεωνίδα.

Στη λεζάντα αναφέρεται: «Η Αλίκη με την Τζένη Καρέζη στην θρυλική ταβέρνα “Λεωνίδας” στο Λυγουριό μετά την παράσταση “Αντιγόνη” του Σοφοκλή που ανεβάζει η Αλίκη στις 6 Ιουλίου του 1990 στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου».

Δείτε εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.