Η εξώδικη επιστολή του Ν.Κουρή στη Μ.Θεοδωράκη – Την καλεί να κάνουν τεστ DNA

Η εξώδικη επιστολή του Ν.Κουρή στη Μ.Θεοδωράκη – Την καλεί να κάνουν τεστ DNA

Ο Νίκος Κουρής, απέστειλε στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, εξώδικη πρόσκληση με την οποία την καλεί να επισκεφτούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου μέσω της διαδικασίας του τεστ DNA να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια.

Σε απόσπασμα της εξώδικης πρόσκλησης, ο Νίκος Κουρής καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη:

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού (παρειακό επίχρισμα) από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο Γεώργιο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του τεστ DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι ή όχι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου».

Ο ίδιος ο γενετιστής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό τόνισε ότι τα αποτελέσματα ενός τέτοιου τεστ βγαίνουν σε περίπου πέντε εργάσιμες ημέρες. Το σημαντικό ραντεβού στο εργαστήριο δικανικής γενετικής στη Γλυφάδα κλείστηκε για τις 25 Οκτωβρίου.

Πέντε οι διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίκης Θεοδωράκης είχε κάνει 5 διαθήκες, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το άνοιγμα. Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συντάξει πέντε διαθήκες, καθώς μετά το 2015 είχαν συμβεί γεγονότα που τον έκαναν να αλλάξει την τελευταία του βούληση.

Όπως είπε το συγγενικό περιβάλλον του Μίκη Θεοδωράκη, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουν πάρει τα αντίγραφα της διαθήκης και έτσι θα γνωστοποιηθεί τι ορίζει με την τελευταία βούλησή του ο εμβληματικός μουσικοσυνθέτης.

Υπενθυμίζεται ότι το άνοιγμα της διαθήκης έρχεται στη σκιά των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατά του Νίκου Κουρή, του άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το Πρωτοδικείο με προσωρινή διαταγή, που εκδόθηκε στις 30/9/21, απαγορεύει στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το όνομα «Μίκης Θεοδωράκης» με επίκληση ότι είναι γνήσιο τέκνο του, έως ότου εκδικαστεί η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.