Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το σπάνιο κλικ από τον δεύτερο γάμο της με τον Ανδρέα Πολίτη (φωτο)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το σπάνιο κλικ από τον δεύτερο γάμο της με τον Ανδρέα Πολίτη (φωτο)

Μια φωτογραφία από τον δεύτερο γάμο της Ζωζώς Σαπουντζάκη δημοσίευσε στο instagram ο δημοσιογράφος Αρης Λούπασης.

Ηθοποιία, τραγούδι, χορός, είναι τα καλλιτεχνικά πεδία, όπου η πολυτάλαντη Ζωζώ Σαπουντζάκη ασχολήθηκε και διέπρεψε, παραμένοντας στον αφρό του καλλιτεχνικού στερεώματος εξήντα χρόνια, με αμείωτο μπρίο και νεανική διάθεση.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν ήταν ηθοποιός, δεν ήταν τραγουδίστρια ούτε χορεύτρια, γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορεί κανείς να την κατατάξει σε ένα είδος καλλιτέχνη, αφού αποτελεί είδος από μόνη της.

Παντρεύτηκε δύο φορές, το ’51 σε ηλικία 18 ετών με τον γιατρό Γιώργο Χατζηπαρασκευά, έναν γάμο που θα κρατήσει μόνο τρεις μήνες και το 1973 με τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παντρεύτηκε τη Δευτέρα, στις 2 Μάη του 1973, στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαδιάρη, τον Αθηναίο δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη. Στην αρχή ο δικηγόρος ανέλαβε τα λογιστικά και φορολογικά της ντίβας της αθηναϊκής νύχτας. Σιγά-σιγά αυτός ο φιλικός δεσμός εξελίχτηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Μέσα σε έναν μήνα αποφάσισαν να παντρευτούν.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία από τον γάμο τους με καλεσμένη την Ρένα Βλαχοπούλου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.