ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάρω Κοντού και Μαίρη Χρονοπούλου σε νυχτερινή τους έξοδο της δεκαετία του ’90 (φωτο)

Η σπάνια φωτογραφία

Μάρω Κοντού και Μαίρη Χρονοπούλου σε νυχτερινή τους έξοδο της δεκαετία του ’90 (φωτο)

Η Μάρω Κοντού και η Μαίρη Χρονοπούλου άφησαν το δικό τους στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο.

Είναι από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς και με τα πλούσια υποκριτικά τους προσόντα και το ταμπεραμέντο τους σφράγισαν κάθε ρόλο που υποδύθηκαν στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Στο προφίλ της Έλενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram είδαμε μια κοινή φωτογραφία των δύο ηθοποιών από νυχτερινή τους έξοδο από τα λαμπερά 90s.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Glory of the 90’s: Η Μάρω Κοντού και η Μαίρη Χρονοπούλου σε νυχτερινή έξοδο στην αρχή της δεκαετίας του 90 με μοναδικά πληθωρικό styling-ανάμνηση της προηγούμενης δεκαετίας.

Οι δυο αγαπημένες ηθοποιοί εξακολουθούν να είναι δραστήριες μέχρι και σήμερα. Η Μάρω Κοντού παίζει στην τηλεοπτική «Γη της Ελιάς», ενώ η Μαίρη Χρονοπούλου ετοιμάζει τη βιογραφία της με τον Μάκη Δελαπόρτα».

Δείτε τη φωτογραφία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.