ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπάνια φωτογραφία: Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή Λάσκαρη στα 70s όταν ήταν ζευγάρι (φωτο)

Με στιλάτα γυαλιά ηλίου της εποχής

Σπάνια φωτογραφία: Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή Λάσκαρη στα 70s όταν ήταν ζευγάρι (φωτο)

Ο έρωτάς του Τόλη Βοσκόπουλου και της Ζωής Λάσκαρη ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1970 και τελείωσε το καλοκαίρι του 1973.

Συνεργάστηκαν και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και έγραψαν τη δική τους κοινή ιστορία.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού γνώρισε την Ζωή Λάσκαρη στην ταινία της Φίνος Φιλμ «Μαριχουάνα Στοπ», στην οποία συμμετείχε ως τραγουδιστής και ερμήνευσε την μεγάλη του επιτυχία «Το Φεγγάρι πάνωθε μου». Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δημιουργήθηκε το φλογερό τους ειδύλλιο.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία «Μαριχουάνα Στοπ» αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, που παρουσιάστηκε στο θέατρο “Μπουρνέλλη”, και με το οποίο η Ζωή Λάσκαρη πραγματοποίησε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση.

Μια φωτογραφία από το 1972, όπου η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος ανήγγειλαν την θεατρική τους συνεργασία «Οι Εραστές του Ονείρου» είδαμε στο προσωπικό λογαριασμό της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram.

Στο ασπρόμαυρο κλιμ βλέπουμε την Ζωή Λάσκαρη και τον Τόλη Βοσκόπουλο με στιλάτα ζευγάρια ηλίου της εποχής να είναι μαζί με τον Γιάννη Δαλιανίδη και τον Βαγγέλη Λιβαδά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.