ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Σον Πον μηνύει σκηνοθέτη επειδή τον κατηγόρησε ότι χτυπά τις γυναίκες

Ο Σον Πον μηνύει σκηνοθέτη επειδή τον κατηγόρησε ότι χτυπά τις γυναίκες

Τον δρόμο της δικαιοσύνης αποφάσισε να ακολουθήσει ο ηθοποιός Σον Πεν, με μία μήνυση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση έναντι του Λι Ντάνιελς, δημιουργού της τηλεοπτικής σειράς «Empire». 

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης και δημιουργός ταινιών, σε πρόσφατη συνέντευξή του φαίνεται πως υπονόησε ότι ο αστέρας του Χόλιγουντ χτυπά γυναίκες, όταν συνέκρινε τον πρωταγωνιστή της σειράς, Τέρενς Χάουαρντ, με τον ηθοποιό. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ντάνιελς, μιλώντας για τις κατηγορίες έναντι του ήρωα του για ενδοοικογενειακή βία: «Ο Τέρενς δεν έκανε κάτι διαφορετικό από τον Μάρλον Μπράντο ή τον Σον Πεν και ξαφνικά τον παρουσιάζουν σαν δαίμονα. Αυτό είναι δείγμα της εποχής, της φυλής και της κατάστασης που βρίσκεται σήμερα η Αμερική».

Από την άλλη, η πλευρά του 55χρονου Πεν, μέσω της μήνυσης που κατατέθηκε, ισχυρίζεται πως: «Αν και σίγουρα υπήρχαν κάποιες συγκρούσεις με το νόμο, ο Πεν, σε αντίθεση με τον τηλεοπτικό χαρακτήρα, δεν συνελήφθη ποτέ, πόσο μάλλον να καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, καθώς οι πρώην γυναίκες του είχαν επιβεβαιώσει και πιστοποιήσει».

Παρ’ όλα αυτά αν και δεν κρίθηκε ποτέ ένοχος, ο Σον Πεν φαίνεται πως κατά τον τετραετή γάμο του με την ποπ σταρ Μαντόνα, υπήρξε ιδιαίτερα βίαιος μαζί της. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, ο τότε 29χρονος Πεν φαίνεται πως, μεταξύ άλλων, την είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το στρατόπεδο του 55χρονου δημιουργού της τηλεοπτικής σειράς δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση μετά την κατάθεση της μήνυσης από τον βραβευμένο με δύο Όσκαρ, Σον Πεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.