ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα συγκινητικά λόγια του Τέλι Σαβάλα για την Ελλάδα: “Να μην χάσουμε τη θρησκεία και την υπερηφάνεια που είμαστε Έλληνες” [βίντεο]

Τα συγκινητικά λόγια του Τέλι Σαβάλα για την Ελλάδα: “Να μην χάσουμε τη θρησκεία και την υπερηφάνεια που είμαστε Έλληνες” [βίντεο]

«Να μην χάσουμε τη θρησκεία και την υπερηφάνεια που είμαστε Έλληνες» δήλωνε υπερήφανα ο Τέλι Σαβάλας.

Δείτε στο βίντεο τη συγκινητική δήλωση του Τέλι Σαβάλα για την πατρίδα του

 

ΤΕΛΗΣ ΣΑΒΑΛΑΣ Ο ΛΑΚΩΝΑΣΔημοσιεύτηκε από Araets αραέτσ’ στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Ο Τέλι Σαβάλας (21 Ιανουαρίου 1922 – 22 Ιανουαρίου 1994) ήταν ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ελληνοαμερικανικής καταγωγής.

Ήταν υποψήφιος για Όσκαρ το 1963 για την ταινία Ο βαρυποινίτης του Αλκατράζ (Birdman of Alcatraz, 1962).

Έγινε πολύ γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Κότζακ, και από την ταινία του Τζέιμς Μποντ On Her Majesty’s Secret Service όπου έπαιξε τον Ernst Stavro Blofeld.

Ήταν νονός της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού, Τζένιφερ Άνιστον.

Γεννήθηκε ως Αριστοτέλης Σαβάλας στο Γκάρντεν Σίτυ της Νέας Υόρκης και ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο παιδί από τα πέντε του Νίκου και της Χριστίνας Σαβάλα, Ελλήνων μεταναστών. Ο Νίκος Σαβάλας διατηρούσε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Ο Αριστοτέλης ξεκίνησε να δουλεύει όταν ήταν 8 χρονών ως εφημεριδοπώλης και γυαλιστής παπουτσιών.

Όταν μπήκε στο γυμνάσιο μιλούσε μόνο ελληνικά. Αποφοίτησε το 1942.

Κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο άρχισε να εργάζεται για το υπουργείο Εξωτερικών μεταδίδοντας τη σειρά “Your Voice of America” και μετά για το τηλεοπτικό κανάλι ABC News.

Αυτό ήταν και το ξεκίνημά του στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καριέρα του ως ηθοποιού άρχισε αργότερα, μετά τα 35 του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.