Σε διάστημα μόλις 4 ωρών από το θάνατο του Bowie καταγράφηκαν περισσότερα από 3 εκατ. tweets

Σε διάστημα μόλις 4 ωρών από το θάνατο του Bowie καταγράφηκαν περισσότερα από 3 εκατ. tweets

Η ανακοίνωση του θανάτου του David Bowie σήμερα το πρωί είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστούν οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης με εκατομμύρια μηνύματα χρηστών του Διαδικτύου και στο Twitter καταγράφεται «τεράστιος» όγκος αναρτήσεων, όπως γνωστοποίησε το Visibrain, μια πλατφόρμα παρακολούθησης και ανάλυσης του περιεχομένου και των τάσεων των μηνυμάτων στο Twitter.

Το Visibrain καταμέτρησε γύρω στις 15.30 ώρα Ελλάδας περισσότερα από 3,16 εκατομμύρια tweet σχετικά με τον Ντέιβιντ Μπάουι και με τις ετικέτες #RIPDavidBowie και #DavidBowie.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκριτικά, είναι ενδεικτικό να αναφερθεί ότι για την τελευταία τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ σε διάστημα 5 ωρών είχαν σταλεί 5,9 εκατομμύρια μηνύματα και χθες το βράδυ με αφορμή την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών οι χρήστες του Twitter έστειλαν 3,7 εκατομμύρια tweet.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.