Ανοιξε η διαθήκη του Μπάουι: “Πού αφήνει την περιουσία του, ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του”

Ανοιξε η διαθήκη του Μπάουι: “Πού αφήνει την περιουσία του, ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του”

Ο Ντέιβιντ Μπάουι ήθελε η τέφρα του να σκορπιστεί στο Μπαλί, σύμφωνα με το βουδιστικό τελετουργικό, ενώ αφήνει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα δύο του παιδιά και την χήρα του, την Ιμάν.

Αυτά αναφέρει η διαθήκη του, το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύφθηκε στο Μανχάταν. Στο 20σελιδο έγγραφο του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, αναφέρεται ότι η περιουσία του αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο τραγουδιστής άφησε το σπίτι στο Σόχο, όπου έμενε με την Ιμάν, σε εκείνη, όπως και τη μισή περιουσία του. Ο γιος του από προηγούμενο γάμο, Ντάνκαν Τζόουνς, παίρνει το 25%, ενώ το ίδιο ποσοστό θα πάρει και η κόρη του Αλεξάντρια, όπως και ένα εξοχικό του.

Ο Μπάουι άφησε ακόμη 2 εκατομμύρια δολάρια στην επί χρόνια προσωπική βοηθό του, Κορίν Σουάμπ, όπως και μετοχές που κατείχε από την εταιρεία Oppossum και ένα εκατομμύριο δολάρια στην Μαριόν Σκιν, την νταντά της κόρης του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο θρύλος της μουσικής, που άφησε την τελευταία του πνοή στα 69 του, είχε ετοιμάσει την διαθήκη του από το 2004. Σε αυτή αναφέρει πως αν δεν είναι πρακτικά δυνατή η αποτέφρωσή του στο Μπαλί, τότε και πάλι να αποτεφρωθεί αλλού και η τέφρα του να σκορπιστεί εκεί. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του, το πρώτο μέρος της επιθυμίας του εκπληρώθηκε στις 12 Ιανουαρίου, στο Νιου Τζέρσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.