ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

O Κινέζος καλλιτέχνης και ακτιβιστής Ai Wei Wei φωτογραφίζεται ως μικρός Aylan

O Κινέζος καλλιτέχνης και ακτιβιστής Ai Wei Wei φωτογραφίζεται ως μικρός Aylan

Ο κινέζος καλλιτέχνης και ακτιβιστής Άι Γουέιγουεϊ συμμετετείχε στην αναπαράσταση της εικόνας που σόκαρε τον πλανήτη.

Ο Άι Γουέιγουεϊ ξάπλωσε με το πρόσωπο στην ακροθαλασσιά, ακριβώς όπως βρέθηκε νεκρός ο άτυχος πρόσφυγας Αϊλάν Κουρντί, σε παραλία της Τουρκίας.

Ο φωτογράφος του περιοδικού «India Today» Rohit Chawla ταξίδεψε στη Λέσβο, και μαζί με τον εικαστικό έστησαν αυτή τη φωτογράφηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι μία γραφική εικόνα γιατί είναι έντονα πολιτική, ανθρώπινη και περιλαμβάνει έναν απίστευτα σημαντικό καλλιτέχνη όπως ο Άι Γουέιγουεϊ. Η εικόνα σε στοιχειώνει και αντιπροσωπεύει ολόκληρη την προσφυγική κρίση και την απόγνωση των ανθρώπων που προσπαθούν να ξεφύγουν από το παρελθόν τους για ένα καλύτερο μέλλον» λέει ο Sandy Angus συνιδιοκτήτης του India Art Fair -όπου θα συμμετέχει ο Κινέζος καλλιτέχνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.