ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για γυρίσματα στις 28/3

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για γυρίσματα στις 28/3

Στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για γυρίσματα θα βρεθεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου η Μαρίνα Αμπράμοβιτς, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μουσείο Μπενάκη, όπου έως τις 24 Απριλίου παρουσιάζει το πρότζεκτ «As One», προσκεκλημένη του Πολιτιστικού Οργανισμού ΝΕΟΝ.

Η κινηματογράφηση αφορά τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με τίτλο «Seven deaths – the documentary», το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας. Κατά τα γυρίσματα, η Αμπράμοβιτς θα περπατά μέσα στο μνημείο, πολύ πιθανόν σε ανάμνηση της αξέχαστης ερμηνείας που έκανε η ντίβα τον Αύγουστο του 1961 όταν αποθεώθηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στο ρόλο της «Μήδειας», από την ομώνυμη όπερα του Λουίτζι Κερουμπίνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κινηματογράφηση στον παραπάνω χώρο θα γίνει μετά το «πράσινο φως» που έδωσαν χτες τα μέλη του ΚΑΣ στο σχετικό αίτημα του ιδρύματος «Marina Abramovic Institute».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.