Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ

Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ

Η εκπρόσωπος του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, μίλησε για τον Γερμανό πιλότο και τα όσα είπε δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την υγεία του. Ο Μίκαελ Σουμάχερ παλεύει εδώ και 2,5 χρόνια να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, όταν έκανε σκι στις Άλπεις. Η κατάστασή του απ’ όσο γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ήταν σταθερή, ωστόσο προς τα έξω έβγαιναν ελάχιστα πράγματα.

Σήμερα, η εκπρόσωπος του Γερμανού πιλότου, Σαμπίν Κεμ , μίλησε για την κατάσταση της υγείας του και τα όσα είπε δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

«Εάν ο Μίκαελ μπορούσε, θα καθόταν εδώ μαζί μας και θα πέρναγε μια χαρά. Ο Μίκαελ όμως δεν θα εμφανιστεί, η κατάστασή του είναι πολύ δύσκολη, που δεν μπορεί κανείς να έχει άποψη γι’ αυτή. Πρέπει όλοι να δείξουν κατανόηση», ήταν τα λόγια της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.