«Έφυγε» ο σκηνοθέτης του «Pretty Woman» Γκάρι Μάρσαλ (vid)

«Έφυγε» ο σκηνοθέτης του «Pretty Woman» Γκάρι Μάρσαλ (vid)

Ο Γκάρι Μάρσαλ δημιουργός της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Happy Days, αλλά και της διεθνούς κινηματογραφικής επιτυχίας Pretty Woman πέθανε σε ηλικία 81 ετών στο Μπούρμπανκ (Καλιφόρνια). Ο Μάρσαλ πέθανε από επιπλοκές στο αναπνευστικό του σύστημα, ενώ νοσηλεύονταν. Είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας σενάρια για την τηλεόραση και μετά προχώρησε στη δημιουργία τηλεοπτικών σειρών στη δεκαετία του ’70, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σειρά Happy Days.

Η ταινία Pretty Woman τον καθιέρωσε διεθνώς όπως και την Τζούλια Ρόμπερτς.

Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά.

Ο Γκάρι Μάρσαλ ήταν παραγωγός, σκηνοθέτης και συγγραφέας και είχε γράψει πολλές κωμικές σειρές όπως το Odd Couple και Mork and Mindy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.