Αργύρης Μπακιρτζής: «Εθισμένοι στη γκρίνια και στην πλήρη ασυμφωνία μεταξύ μας!»

Αργύρης Μπακιρτζής: «Εθισμένοι στη γκρίνια και στην πλήρη ασυμφωνία μεταξύ μας!»

Ένας αληθινά ξεχωριστός άνθρωπος και μουσικός που, αν και στις αρχές της επόμενης χρονιάς θα εορτάσει τα εβδομηκοστά του γενέθλια, παραμένει όχι απλά ακμαίος και αειθαλής αλλά και επί της ουσίας πολύ νεότερος στο μυαλό και την ψυχή του από όσο πολλοί κατά πολύ μικρότεροί του βιολογικά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εμφάνιση των Χειμερινών Κολυμβητών ως βασικού ονόματος της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης (το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Αυγούστου και με ελεύθερη όπως πάντα είσοδο στο γραφικό χωριό του όμορφου νησιού του Ιονίου) ήταν απλά μια πολύ καλή αφορμή για μια ακόμα συζήτηση με τον φυσικό -αλλά δημοκρατικότατα εκλεγμένο!- ηγέτη τους Αργύρη Μπακιρτζή. Γιατί κάθε συνομιλία με αυτόν τον γεννημένο στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε, αλλά μόνιμο κάτοικο Καβάλας εδώ και πολλά χρόνια, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα – και μάλιστα με πλούσιο έργο στη συντήρηση βυζαντινών αρχαιοτήτων σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης – αλλά στην ψυχή αυτοδίδακτο τραγουδοποιό και ερμηνευτή και, ίσως ακόμα περισσότερο, αφηγητή αληθινών ιστοριών και προσωπικών του μύθων, είναι πάντα απολαυστική. Ένας αληθινά ξεχωριστός άνθρωπος και μουσικός που, αν και στις αρχές της επόμενης χρονιάς θα εορτάσει τα εβδομηκοστά του γενέθλια, παραμένει όχι απλά ακμαίος και αειθαλής αλλά και επί της ουσίας πολύ νεότερος στο μυαλό και την ψυχή του από όσο πολλοί κατά πολύ μικρότεροί του βιολογικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.