ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έξαρση στο Twitter με την «κομμένη» σύνταξη του Ντίνου Καρύδη [φωτό]

Έξαρση στο Twitter με την «κομμένη» σύνταξη του Ντίνου Καρύδη [φωτό]

Ειπώθηκε από το πρωί, πως σήμερα είναι η μέρα, που οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, των δήμων, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και των τραπεζών, παθαίνουν σοκ, ο ένας μετά τον άλλο, καθώς βλέπουν τις συντάξεις τους μειωμένες κατά 10% μέσο όρο.

Αν και το «ψαλίδι» ή μάλλον το… τσεκούρι αναμένεται να πέσει βαρύτερο το Σεπτέμβρη, όταν και οι συνταξιούχοι θα πρέπει να περιμένουν μείωση της τάξης του 40%, ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αναθεμάτισαν την ώρα και τη στιγμή που πήγαν στο ATM.

Όπως κοινοποίησε σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο ηθοποιός, είδε τη σύνταξή του, όχι απλά μειωμένη, αλλά πετσοκομμένη, κατά 50% και όπως σχολίασε, η σύνταξη που πήρε τον Αύγουστο, είναι «χαμηλότερη κι από το ενοίκιο» που πληρώνει!

Μπορεί όμως ο Ντίνος Καρύδης να υπέστη ένα μεγαλοπρεπέστατο σοκ, οι χρήστες του Twitter δεν στάθηκαν τόσο μεγαλόψυχοι και θυμήθηκαν την περίοδο που ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στην εκστρατεία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ:

Στάθηκαν λοιπόν σε αυτό το τουιτ, και τα καυστικά σχόλια… έδωσαν και πήραν:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.