Άννα Φόνσου για Χρύσα Σπηλιώτη: «Μιλούσαμε, βλέπει τη φωτιά και μου λέει…» (βίντεο)

Άννα Φόνσου για Χρύσα Σπηλιώτη: «Μιλούσαμε, βλέπει τη φωτιά και μου λέει…» (βίντεο)

Στην εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” έδωσε συνέντευξη η Άννα Φόνσου, η οποία αποκάλυψε πως μιλούσε με τη Χρύσα Σπηλιώτη την ώρα της μεγάλης πυρκαγιάς που κατέστρεψε το Μάτι.

-Είχατε μιλήσει με τη Χρύσα εκείνες τις μέρες;

Βέβαια, είχαμε μιλήσει. Θα πήγαινε στην Άνδρο, εγώ είμαι από την Τήνο και την Άνδρο. Η μαμά μου είναι από την Άνδρο. Η Χρύσα έκανε μπάνιο, ήταν και δεινή κολυμβήτρια. Και μετά έκανε ηλιοθεραπεία. Και βλέπει τη φωτιά και μου λέει “πάω να ξυπνήσω τον άντρα μου, μήπως φύγουμε”. Και όταν τον ξύπνησε, βγήκαν έξω γρήγορα, αλλά είχε φτάσει η φωτιά έξω από το σπίτι τους. Και δεν πρόλαβαν να μπουν στο αυτοκίνητο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.