ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εσείς ξέρετε ποιος ήταν ο μεγαλύτερος φόβος του Τζον Λένον;

Εσείς ξέρετε ποιος ήταν ο μεγαλύτερος φόβος του Τζον Λένον;

O προσωπικός κομμωτής του μεγάλου τραγουδιστή με αφορφή τη συμπλήρωση των 78 χρόνων από τη γέννησή του αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο του.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 78 χρόνια από τη γέννηση του John Lennon. Ο προσωπικός του κομμωτής προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τους φόβους που είχε ο ιδρυτής των Beatles.

«Ο μεγαλύτερος φόβος του John Lennon ήταν να μην μείνει καραφλός», είπε ο Leslie Cavendish και συνέχισε: «Τον Απρίλιο του 1969 αφηγήθηκα σε ένα δημοσιογράφο ότι ο John είχε πολύ αδύναμα μαλλιά. Εκείνος επικαλούμενος τα λεγόμενά μου το έκανε πρωτοσέλιδο. Το διάβασε ο John και τον έπιασε πανικός. Με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε αμέσως να με δει. Πήγα άρον άρον να τον συναντήσω. Με ρώτησε; “Θα μείνω καραφλός”. Του εξήγησα ότι όλα αυτά ήταν μια παρεξήγηση. Του είπα ό,τι δεν πρόκειται να χάσει τα μαλλιά του και τότε εκείνος έβαλε τα γέλια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Leslie Cavendish ήταν για χρόνια ο προσωπικός κομμωτής των Beatles. «Κούρευα τον Lennon, Paul McCartney και τον Ringo Starr και τους χρέωνα 2 pounds και 2 σελίνια για το κάθε κούρεμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.