Μ. Φραγκούλης: Με ποια δημοφιλή τραγουδίστρια είναι ξαδέρφια;

Μ. Φραγκούλης: Με ποια δημοφιλή τραγουδίστρια είναι ξαδέρφια;

Το φως της δημοσιότητας είδε η άγνωστη συγγένεια του Μάριου Φραγκούλη με πολύ δημοφιλή ερμηνεύτρια.

Ο Μάριος Φραγκούλης είναι από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες της χώρας μας. Οι ερμηνείες του έχουν γίνει γνωστές ακόμα και σε χώρες του εξωτερικού και έχει κερδίσει τον θαυμασμό και τον σεβασμό σπουδαίων καλλιτεχνών. Η μεγάλη αγάπη του ερμηνευτή είναι το μιούζικαλ και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι που δεν γνωρίζαμε ακόμα γι αυτόν, είναι η συγγένεια του με την Άλκηστι Πρωτοψάλτη. Οι δύο ταλαντούχοι ερμηνευτές κοινοποίησαν στους λογαριασμούς στους στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και αποκάλυψαν ότι είναι ξαδέρφια.

«Η σωτηρία της ψυχής μας και μια αιώνια συνταρακτική φωνή της καρδιάς μας!!! Κι αν περνάει ο χρόνος παραμένεις παιδί που πάει αντίθετα στον χρόνο στους κανόνες, στο άπειρο! Επίσης με τον μοναδικό Γιώργο Περρή. Ευχαριστώ Αλκηστάκι μου ξαδερφάκι μου από το γένος Φραγκούλη χα χα! Σ’αγαπάω» ήταν το σχόλιο του Μάριου στην φωτογραφία ενώ η Άλκηστις έγραψε: «Τι χαρά σήμερα. Με τον ξάδερφο μου Μάριο Φραγκούλη». Μαζί τους βέβαια ήταν και ο τραγουδιστής Γιώργος Περρής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.