ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιες φωτογραφικές στιγμές μιας αληθινής σταρ 23 χρόνια μετά το θάνατό της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιες φωτογραφικές στιγμές μιας αληθινής σταρ 23 χρόνια μετά το θάνατό της

Είκοσι τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκης, ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ της δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και ποστάρει σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ζει ακόμα μέσα από τις ταινίες της και από τις αναμνήσεις των ανθρώπων που την λάτρεψαν. Ένας από αυτούς είναι φυσικά ο γιος της Γιάννης, ο οποίος δημιούργησε πριν από λίγο καιρό το επίσημο instagram τη Αλίκης Βουγιουκλάκης.

Ο Γιάννης έχει ήδη δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από τον γάμο τον γονιών του που έγινε στις 18 Ιανουαρίου του 1965 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στους Δελφούς, ξέγνοιαστες στιγμές της μητέρας του στο αγαπημένο της εξοχικό στο Θεολόγο, backstage από τις διάσημες ταινίες της Αλίκης, αλλά και φωτογραφίες στις οποίες είναι μαζί αγκαλιά.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει ποστάρει φωτογραφίες και από τις τελευταίες παραστάσεις της, όπως το «Ωραία μου κυρία», το 1994.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.