ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξελίξεις «φωτιά»: Ετσι δρούσε ο Μάικλ Τζάκσον!- Τι αποκαλύπτει αστυνομικός

Εξελίξεις «φωτιά»: Ετσι δρούσε ο Μάικλ Τζάκσον!- Τι αποκαλύπτει αστυνομικός

Δεν έχει παρα πολύ καιρό που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον και με τις αποκαλύψεις που κάνει προκαλεί αντιδράσεις και εξελίξεις στις υποθέσεις παιδεραστίας όπου κατηγορείτο.

Βετεράνος αστυνομικός ισχυρίζεται πως ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε κλασικές τακτικές παιδόφιλων για να απομονώσει παιδιά από τις οικογένειές τους, πριν τελικώς τα κακοποιήσει.

Στο «Leaving Neverland», δύο από τα φερόμενα θύματα του Τζάκσον, οι Τζέιμς Σέιφτσακ και Γουέιντ Ρόμπσον, περιέγραψαν τα όσα βίωσαν στα χέρια του Αμερικανού θρύλου της μουσικής.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Νταν Ριντ, σε συνέντευξή του εξήγησε το πώς ανακάλυψε τον αστυνομικό και αποκάλυψε μερικές από τις πληροφορίες που του έδωσε.

Ο ντετέκτιβ είχε συμμετάσχει σε περισσότερες από 4.000 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από το 1993, όταν υπηρετούσε στο Λος Άντζελες. Μεταξύ αυτών, ήταν και μία καταγγελία κατά του Μάικλ Τζάκσον.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ο αστυνομικός ισχυρίστηκε πως η συμπεριφορά του τραγουδιστή ήταν τυπική ενός παιδόφιλου.

Η κακοποίηση του Γουέιντ Ρόμπσον ξεκίνησε στη Neverland, την έπαυλη του Τζάκσον, όταν ήταν επτά ετών και συνεχίστηκε για επτά χρόνια. Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, δύο επιχειρήσεις που ανήκαν στον τραγουδιστή χρησιμοποιούνταν ως βιτρίνα για την προσέλκυση παιδιών.

Ο Τζέιμς Σέιφτσακ γνώρισε τον Τζάκσον το 1987, όταν ήταν εννέα ετών, κατά τη διάρκεια μιας διαφήμισης. Σε μήνυση που κατέθεσε κατά του τραγουδιστή, ισχυρίστηκε πως κακοποιήθηκε περισσότερες από 100 φορές.

«Ο Σέιφτσακ και ο Ρόμπσον περιγράφουν μία κλασική, τυπική συμπεριφορά. Εισχωρείς στην οικογένεια για να μπορέσεις να απομονώσεις το παιδί», σημείωσε ο Ριντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γοητεύεις τους γονείς, συνήθως κολακεύοντας τη μητέρα, ενώ κρατάς τον πατέρα σε απόσταση έως ότου τον αντικαταστήσεις. Θυμηθείτε, ο Ρόμπσον έλεγε πως ήθελε ο Τζάκσον να γίνει ο ‘’αληθινός του πατέρας’’», είπε ο σκηνοθέτης και συνέχισε: «Όταν είσαι μόνος με το παιδί, υποβαθμίζεις τους γονείς, κυρίως τη μητέρα, κάτι που ο Τζάκσον έκανε και με τα δύο αγόρια»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.