ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτός είναι ο λατρεμένος Έλληνας κωμικός που ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά δεν μπόρεσε επειδή… μέθυσε

Αυτός είναι ο λατρεμένος Έλληνας κωμικός που ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά δεν μπόρεσε επειδή… μέθυσε

Ο κορυφαίος ηθοποιός Νίκος Σταυρίδης είχε διακριθεί και για τις θεατρικές αλλά και για τις κινηματογραφικές του εμφανίσεις.

Έπαιξε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 1950 στην ταινία του Νίκου Τσιφόρου “Έλα στο θείο” και συνέχισε να εμφανίζεται σε ταινίες του ίδιου (Η ωραία των Αθηνών, 1953), του Ορέστη Λάσκου (“Η φτώχεια θέλει καλοπέραση”, 1957, “Φτωχαδάκια και λεφτάδες”), του Πάνου Γλυκοφρύδη (“Δουλειές με φούντες”, 1958), του Αλέκου Σακελλάριου (“Τα κίτρινα γάντια”, 1960), του Γρηγόρη Γρηγορίου (“Διαβόλου κάλτσα’, 1960), του Κώστα Ανδρίτσου (“Ευτυχώς τρελάθηκα”, 1961) και σε πολλές άλλες.

O Νίκος Σταυρίδης, μπορεί να χάριζε το γέλιο στο κοινό όμως η πορεία του δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες. Για πολύ καιρό αντιμετωπιζόταν ως κομπάρσος – και ο πρώτος του ρόλος στο θέατρο «Έντεν» δίπλα στην Κούλα Γκιουζέπε, δεν είχε εισπρακτικά καμία επιτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε εκείνη την περίοδο η ψυχολογία του ήταν τόσο κακή που πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει! Έτσι άρπαξε ένα μπουκάλι ούζο και ανέβηκε μέχρι την Ακρόπολη με σκοπό να αυτοκτονήσει! Όμως στο δρόμο έπινε και όταν έφτασε στην Ακρόπολη, από το μεθύσι του δεν έβλεπε μπροστά του και.. δεν θυμόταν γιατί ανέβηκε ως εκεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.