Ποιος είναι ο Έλληνας ηθοποιός που απεβίωσε πριν από 40 ημέρες και δεν το ήξερε κανείς (φωτο)

Ποιος είναι ο Έλληνας ηθοποιός που απεβίωσε πριν από 40 ημέρες και δεν το ήξερε κανείς (φωτο)

Άγνωστη παρέμεινε η είδηση του θανάτου ενός 63χρονου ηθοποιού, ο οποίος απεβίωσε πριν από 40 περίπου ημέρες.

Στα 63 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μάκης Θεοδωράτος που είχε παίξει σε πολλές ελληνικές ταινίες τη δεκατία του ΄80 με τον Στάθη Ψάλτη και πολλούς άλλους ηθοποιούς. Ο θάνατος του ηθοποιού δεν έγινε γνωστός αλλά ο Σπύρος Μπιμπίλας τον γνωστοποίησε, αναφέροντας πως το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατό του. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανάρτησε την είδηση στο προφίλ του στα social media κάνοντας λόγο για έναν αγαπημένο φίλο και έναν «αθόρυβο» ηθοποιό και προέτρεψε τους συναδέλφους του να τον τιμήσουν πηγαίνοντας στο μνημόσυνό του

«Ο αγαπημένος φίλος και αθόρυβος ηθοποιος Μακης Θεοδωράτος εφυγε στα 63 του στις 9 2 2019.. Το Σαββατο 16 Μάρτη ώρα 10 το πρωι στον Αγιο Παντελεμονα το μνημόσυνο για τα 40 του.. Ας παμε να τον τιμήσουμε» έγραψε ο ο αγαπημένος ηθοποιός με τη μεγάλη συνδικαλιστική δράση.

Ο ηθοποιός που έφυγε είχε παίξει στα εξής σήριαλ

Ελλάς το μεγαλείο σου (2003) 2003|2003 ΑΝΤ1
Εμείς κι εμείς 1994|1994 Mega
Το ξεκίνημα της φωτιάς: Ρόκκος Χοϊδάς 1982|1982 ΕΡΤ
Ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες έχει παίξει:

Και στις Ελληνικές ταινίες

Άγριες πλάκες στα θρανία 1983
Δάσκαλε τι δίδασκες; 1983
Ζητείται… δράκος 1983
Η δημοκρατία του νέφους 1983
Ο βιασμός μιας μοναχής 1983
Παπαδίστικη κομπανία 1983
Πες τα βρωμόστομε 1983
Σιδηρά κυρία 1983
Χούλιγκανς: Κάτω τα χέρια απ’ τα νιάτα! 1983

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.