Αυτή η γνωστή τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παΐσιου (φωτο)

Αυτή η γνωστή τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παΐσιου (φωτο)

Μία πολύ διάσημη τραγουδίστρια είναι εγγονή του Γέροντα Παΐσιου.

Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Γέροντα Παΐσιου, αλλά και σπάνιες φωτογραφίες από τον καιρό που ήταν ακόμη κοσμικός και έφερε το όνομα Αρσένιος Εζνεπίδης, έχουν φέρει στο φως της δημοσίοτητας οι συγγενείς του από την Κόνιτσα του νομού Ιωαννίνων

Ελάχιστοι, μάλιστα, γνωρίζουν ότι ο Γέροντας Παΐσιος είχε εγγονή μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της χώρας μας.

«Είναι αλήθεια! Παππούς μου ήταν» έχει δηλώσει η Μαριώ σε συνέντευξή της σε γνωστή απογευματινή εφημερίδα.

«Δεν το ήξερα καν. Το πληροφορήθηκα όταν ήρθαν και με βρήκαν σε μια συναυλία που έκανα στα Γιάννενα κάτι εξαδέλφες μου από την Ηγουμενίτσα, οι οποίες έχουν κι εκείνες την ίδια συγγένεια με τον Παΐσιο», ανέφερε συμπληρώνοντας ότι η εξ αίματος σχέση τους προέρχεται από την πλευρά της μητέρας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.