ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Γαβράς: «Ο ελληνικός Τύπος λέει ότι χρηματοδοτήθηκα από την κυβέρνηση για να προωθήσω την πολιτική της»

Κ.Γαβράς: «Ο ελληνικός Τύπος λέει ότι χρηματοδοτήθηκα από την κυβέρνηση για να προωθήσω την πολιτική της»

«Με προσβάλει να λένε ότι χρηματοδοτήθηκα από την κυβέρνηση για να προωθήσω την πολιτική της», δηλώνει ο Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς.

«Ένα μέρος του ελληνικού Τύπου με προσβάλει με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης, σχετικά με δημοσιεύματα για την υπαγωγή κινηματογραφικής ταινίας του στις προβλέψεις του Νόμου για την ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης ο οποίος έχει βραβευθεί με ταινίες του στα Φεστιβάλ Καννών και Βερολίνου και έχει αποσπάσει βραβεία Όσκαρ, BAFTA και César δήλωσε συγκεκριμένα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάνω ταινίες εδώ και πενήντα χρόνια. Έχω κριθεί τόσο εγώ όσο και οι ταινίες μου με τον χειρότερο αλλά και με τον καλύτερο τρόπο. Ποτέ όμως δεν γράφτηκε ότι χρηματοδοτήθηκα από μια κυβέρνηση για να προωθήσω την πολιτική της ή τα σχέδια της. Συνέβη αυτό στην Ελλάδα όπου ήρθα να γυρίσω ταινία για πρώτη φορά. Ένα μέρος του Τύπου της χώρας από την οποία κατάγομαι με προσβάλει με τον χειρότερο τρόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.