Δείτε σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη δίπλα στον αγαπημένο της Γιώργο Ηλιάδη πριν τον κρυφό γάμο τους (φωτο)

Δείτε σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη δίπλα στον αγαπημένο της Γιώργο Ηλιάδη πριν τον κρυφό γάμο τους (φωτο)

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, έζησε ένα μεγάλο και παράφορο έρωτα με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη. Παντρεύτηκαν χωρίς να το μάθει κανείς, στις 25 Ιανουαρίου του 1982 στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης. Και αυτός ο μυστικός γάμος της εθνικής μας σταρ, έγινε γνωστός 10 χρόνια αργότερα όταν το είπε η ίδια η ηθοποιός στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Τον γοητευτικό Κύπριο επιχειρηματία η Αλίκη τον γνώρισε το 1976 στο εστιατόριο Σκορπιός.

Η δημοσιογράφος Κική Σεγδίτσα αποκαλύπτει με το βιβλίο της «Σπασμένα καράβια» λεπτομέρειες από τον μεγάλο έρωτα και τον κρυφό γάμο της Αλίκης. Ο συλλέκτης Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία ντοκουμέντο. Η Αλίκη πανέμορφη και χαλαρή στο σπίτι της στη Στησιχόρου γιορτάζουν μαζί με καλούς φίλους τον ένα χρόνο της γνωρισμίας τους! Είναι πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι.

Η Αλίκη παρά το γεγονός ότι πήραν διαζύγιο δεν σταμάτησε να αγαπά τον επιχειρηματία σύμφωνα πάντα με το βιβλίο. Μάλιστα η Αλίκη μέσα από το νοσοκομείο λίγο πριν φύγει από την ζωή είχε πάρει τον Ηλιάδη τηλέφωνο ζητώντας του να έρθει στην Ελλάδα για να την δει. Εκείνος τότε της είπε ότι θα ταξιδέψει «μεθαύριο» αλλά λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο έμαθε πως η Αλίκη πέθανε…

Αριστερά από την Αλίκη ο Κώστας Καζάκος. Δίπλα της ο αγαπημένος της Γιώργος Ηλιάδης και δίπλα του η Μουμού Ηλιοπούλου επιστήθια φίλη της Αλίκης που στάθηκε δίπλα της και κράτησε όλα τα μυστικά της!

27 Νοεμβρίου 1977: Μια συμβολική και σημαντική μέρα για την Αλίκη και τον αγαπημένο της Γιώργο Ηλιαδη καθώς γιορτάζουν την επέτειο της γνωριμίας τους (ένα ακριβως χρόνο πριν), σε μια μεγάλη γιορτή στο ζεστό αρχοντικό της στην Στησιχορου με καλούς και αγαπημένους φίλους. Πιο όμορφη ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ, διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και προσωπικά και επαγγελματικα στο πλευρό ενός ανθρώπου που αγάπησε βαθιά και αληθινά. Στην φωτογραφία από την συγκεκριμένη βραδιά, με τον Κώστα Καζάκο, τον Γιώργο Ηλιαδη και μια από τις πιο αγαπημένες της φίλες την αρχαιολόγο -Αιγυπτιολόγο Μουμού Ηλιοπούλου, μια από τις πιο φινετσάτες και αριστοκρατικές κυρίες της Αθήνας την οποία γνώρισε το 1973 στο σπίτι των κοινών τους φίλων, του ηθοποιού Γιώργου Μουτσιου και της συζύγου του και επίσης ηθοποιού Δέσποινας Νικολαΐδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μουμού που στάθηκε σαν βράχος και στις επιτυχίες και στις δύσκολες στιγμές, που ήξερε όλα της τα μυστικά όσο κανείς, από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κρυφό της γάμο, με τα αμέτρητα κοινά τους ταξίδια στο εξωτερικό, η φίλη που δεν την πρόδωσε ποτέ και ηταν διπλα της μέχρι και τις τελευταίες μέρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Μια παροιμιώδης, σπάνια και αληθινή φιλία..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.