Η αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη δυο χρόνια μετά τον θάνατό της δια στόματος Χάρη Ρώμα (βίντεο)

Η αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη δυο χρόνια μετά τον θάνατό της δια στόματος Χάρη Ρώμα (βίντεο)

H Ζωή Λάσκαρη, μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες του ελληνικό κινηματογράφου έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, με τον θάνατό της να προκαλεί θλίψη.

Η μεγάλη ηθοποιός διατηρούσε θεατρική σκηνή, τη σκηνή «Ζωή Λάσκαρη», όμως μετά τον χαμό της πέρασε σε άλλα χέρια. Ο νέος κύριος που έχει αναλάβει πλέον το εν λόγω θέατρο μίλησε για τα αντικείμενά της που υπήρχαν στον χώρο και αποκάλυψε κάτι που αφορά στον τρόπο διαχείρισής τους από τις κόρες της.

Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η μια κόρη της Ζωής ήθελε να τα πάρει όλα. Δεν ξέρω πώς είναι η σχέση με την ιδιοκτησία και τι συνέβη ακριβώς, και μάλιστα στεναχωρήθηκα γιατί πολλά πράγματα θέλαμε να τα χρησιμοποιήσουμε, αλλά τα πήρε και τα πούλησε. Μπορεί και η ίδια να ήθελε να ξεκόψει της μητέρας της την αύρα από τον χώρο, όμως η αύρα υπάρχει», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Τον λόγο έπειτα πήρε η Μαριλού Ρεπαπή, μέλος της ομάδας της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η οποία ανέφερε ως εικασία την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.