ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα για τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Για να μην λένε…» (φωτο)

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα για τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Για να μην λένε…» (φωτο)

Μια ανάρτηση στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την Έλενα Ακρίτα να τονίζει πως επέλεξε να φωτογραφήσει τον τάφο της «για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται»!

Αναλυτικά όσα λέει η Έλενα Ακρίτα
«Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον πατέρα μου. Σε ένα μονοπατάκι ούτε 50 μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι τάφοι ανθρωπων που έγραψαν ιστορία σε αυτό τον τόπο. Η σειρά ξεκινάει με πρώτο του Λουκή Ακρίτα κι ακουλουθουν με τη σειρά του Γρηγόρη Λάμπράκη, του Νικηφόρο Μανδηλαρα, του Μενέλαου Λουντέμη, της μεγάλης Κυβέλης, της Αλίκης Βουγιουκλακη, της Έλλης Λαμπέτης, του Βασίλη Λογοθετίδη και τέλος του Βασίλη Τσιτσάνη.

Δίπλα ο Σωτήρης Πέτρουλας και ο Μάνος Κατρακης με τη Λίντα Άλμα μαζί.

Πάντα αφήνω αμαραντα στους τάφους του Μανδηλαρά, του Λαμπράκη και της Αλίκης. Σήμερα μάλιστα φωτογράφισα τον τάφο της για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται. Ο τάφος είναι περιποιημένος, τετρακαθαρος κι ολάνθιστος εξού και το φωτογραφικό τεκμήριο.

(Αποτέφρωση αδελφές μου, αποτέφρωση.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.