ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Κώστας Βουτσάς ξεκαθαρίζει για την διαθήκη του: «Οποιος έγραψε πως την άλλαξα λόγω Φοίβου είναι…»

Ο Κώστας Βουτσάς ξεκαθαρίζει για την διαθήκη του: «Οποιος έγραψε πως την άλλαξα λόγω Φοίβου είναι…»

Ο Κώστας Βουτσάς μιλάει για μια ζωή γεμάτη θέατρο, παραδέχεται πως οι γυναίκες στη ζωή του έχουν παίξει κομβικό ρόλο και χαρακτηρίζει «μακάκα» όποιον έγραψε πως άλλαξε τη διαθήκη του λόγω Φοίβου.

Ο βετεράνος του ελληνικού κινηματογράφου είναι ο 8ος καλεσμένος του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και του Ρένου Χαραλαμπίδη, στο νέο επεισόδιο της σειράς συνεντεύξεων «ZeniΘ DUAL ENERGY».

«Η ζωή μου δεν είχε τσιγάρο, τζόγο, ναρκωτικά. Η ζωή είχε θέατρο και γυναίκες», αναφέρει στην συνέντευξή του χαρακτηρίζοντας ωστόσο, νούμερο ένα γόη του κινηματογράφου τον Αλέκο Αλεξανδράκη λέγοντας ότι ήταν «απλησίαστος».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε ότι η παρουσία της και μόνο ανέβαζε τις μετοχές και τους μισθούς των υπολοίπων ηθοποιών. «Ήταν ο Θεός μας» τόνισε, ενώ εκθείασε τη Ζωή Λάσκαρη για την ομορφιά της. «Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής όλων των ταινιών, όχι εμείς. Ήταν περίφημος. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν μεγάλος εραστής αλλά έκανε λάθη στη ζωή του» σχολίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.