ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κώστας Πρέκας: «Ο Νίκος Κούρκουλος έκανε λάθη για πολλούς ανθρώπους…»

Κώστας Πρέκας: «Ο Νίκος Κούρκουλος έκανε λάθη για πολλούς ανθρώπους…»

Ο Κώστας Πρέκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε εάν έχει κάνει είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά λάθη.

«Δεν πιστεύω πως έχω κάνει λάθη. Και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αν έχω βλάψει κάποιον, αυτός είμαι εγώ. Πήρα γιαπί χώρους και τα έκανα μεγάλα θέατρα, τα οποία μετά τα έπαιρναν οι επιχειρηματίες έτοιμα. Και όλα αυτά με τα δικά μου χρήματα. Έφτιαχνα δικούς μου θιάσους γιατί δεν μου έκαναν προτάσεις. Γι’ αυτό και λέω ότι το θέμα της επταετίας το πλήρωσα πολύ ακριβά.

Ας πούμε, ο Κούρκουλος δεν μου χτύπησε ποτέ την πόρτα. Ίσως ήταν και καλό αυτό για μένα, γιατί δεν ξέρεις πώς θα εξελισσόταν. Ο Νίκος έκανε λάθη για πολλούς ανθρώπους… Εγώ όμως σου ξαναλέω, ήμουν απλά ένας επαγγελματίας ηθοποιός που έκανα τη δουλειά μου και μόνο την περί οδο της επταετίας. Απλώς δεν αποκήρυξα εκείνη την περίοδο, ενώ άλλοι έπαιζαν στα θέατρα και έτρωγαν μα χρυσά κουτάλια και αργότερα αποκήρυξαμ την επταετία, απλώς για να είναι στα πράγματα και τους επόμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί συνάδελφοί μου που είχαν φύγει εκείνη την εποχή ως αυτοεξόριστοι πήραν χρήματα για να γυρίσουν πίσω. Είχαν πάει στο Λονδίνο για να κάνουν… αντίσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.