ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μπαμπά μου, καλό ταξίδι, θα σ’ αγαπώ για πάντα» – H ανάρτηση της κόρης του Δημήτρη Ρίζου (φωτο)

«Μπαμπά μου, καλό ταξίδι, θα σ’ αγαπώ για πάντα» – H ανάρτηση της κόρης του Δημήτρη Ρίζου (φωτο)

Το πρωί της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος. Λίγο αργότερα η σύζυγός του αλλά και η κόρη του, τον αποχαιρέτησαν διαδικτυακά, με τα μηνύματά τους να συγκινούν.

Η σύζυγός του, Πέγκυ Ρίζου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον άντρα της με μία συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Μια υπέροχη στιγμή χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…».

Παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πότε και που θα γίνει η κηδεία του συζύγου της. «Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:30 μ.μ.. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας».

Τον Δ. Ρίζο αποχαιρέτησε και η κόρη του. «Μπαμπά μου… καλό ταξίδι. Σ’ αγαπώ πάντα, για πάντα», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.