Μέλπω Ζαρόκωστα: «Τέσσερις καρκίνοι ο ένας μετά τον άλλον – Ο ένας μαστός δεν υπάρχει και θα ήθελα να…» (βίντεο)

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Τέσσερις καρκίνοι ο ένας μετά τον άλλον – Ο ένας μαστός δεν υπάρχει και θα ήθελα να…» (βίντεο)

Την Μέλπω Ζαρόκωστα συνάντησε το Πρωινό και εξομολογήθηκε πολλά.

«Ο γιος μου γεννήθηκε αφού είχαμε χωρίσει με τον Βίκτωρα Παγουλάτο. Μια βραδιά βρεθήκαμε προσπαθώντας ο καημένος να συνενώσει τα σπασμένα. Δεν κολλούσαν. Πάλι ο ίδιος θα ήταν. Ένας υπέροχος δάσκαλος, ένας θαυμάσιος άνθρωπος, αλλά νευρικός, περίεργος», εκμυστηρεύτηκε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Η ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτειά της με τον καρκίνο: «Είχα καρκίνο, ο ένας μαστός δεν υπάρχει. Θα ήθελα να φύγει και ο άλλος μαστός, γιατί έτσι κι αλλιώς, πολλά ψεύτικα υπάρχουν σε μια γυναίκα, πόσω μάλλον αυτά που δεν φαίνονται κιόλας. Ύστερα από 2-3 χρόνια, μου βγαίνει ένα πραγματάκι πάλι. Τρέχω πάλι, λέω αυτό. Μου λέει δεν είναι τίποτα… τέσσερις καρκίνοι ο ένας μετά τον άλλον. Μικροπράγματα τα υπόλοιπα».

Γεννήθηκα το 1933, κλείνω τα 86 σε λίγο», εξομολογήθηκε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.