Μέριλιν Μονρόε: Η «πικάντικη» λεπτομέρεια όταν τραγούδησε το «Happy Birthday Mr President» (βίντεο – φώτο)

Μέριλιν Μονρόε: Η «πικάντικη» λεπτομέρεια όταν τραγούδησε το «Happy Birthday Mr President» (βίντεο – φώτο)

Το φόρεμα ήταν τόσο κολλητό που έπρεπε να ραφτεί πάνω της…

Όταν το ξανθό σύμβολο του sεξ τραγούδαγε «Happy Birthday Mr. President» τον Μάιο του 1962» κοιτώντας με λάγνο βλέμμα τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, το κοινό είχε καρφωθεί στο ημιδιάφανο κολλητό φόρεμά της.

Πενήντα επτά χρόνια αργότερα, στις σελίδες ενός νέου βιβλίου που κυκλοφορεί αποκαλύπτεται ότι, εκείνη την βραδιά, η Μέριλιν Μονρόε δεν φορούσε τίποτα κάτω από το υπέροχο κολλητό φόρεμα που έμεινε στην ιστορία.

«Η Μέριλιν δεν φορούσε εσώρουχα μέσα από το φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της. Το φόρεμα ήταν τόσο στενό που έπρεπε να ραφτεί πάνω της από τον σχεδιαστή Jean Louis. Και τώρα, στο βιβλίο που κυκλοφορεί, φίλοι του αείμνηστου σκηνοθέτη Μάικ Νίκολς αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες, μεταξύ των οποίων ότι η Μέριλιν Μονρόε δεν φορούσε εσώρουχα στην εμφάνισή της αυτή», όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η αρθρογράφος των «New York Times» Μορίν Ντόουντ είναι μία από τις φίλες του σκηνοθέτη Νίκολς που αποκάλυψε στο βιβλίο των συγγραφέων Κάρτερ και Σαμ Κάσνερ: «Όταν η Μέριλιν Μονρόε τραγούδησε στις 19 Μαίου του 1962 στα γενέθλια του Τζον Κένεντι φορώντας εκείνο το διάσημο φόρεμα που έπρεπε να ραφτεί πάνω της, ο Μάικ ήταν εκεί, εκείνο το βράδυ».

Μου είπε: «Καθόμουν πίσω της δεξιά όταν τραγουδούσε το «Happy Birthday, κύριε Πρόεδρε». Τότε είδε ότι Μέριλιν δεν φορούσε εσώρουχα».

Στις μέρες μας οι γυναίκες συνηθίζουν να μην φορούν εσώρουχα με κολλητό κάτι όμως που δεν ήταν σύνηθες το 1962.

Το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν, στο χρώμα του δέρματος, κοσμούσαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες στρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ήταν μάλλον τυχαίο όταν η Μέριλιν το είχε χαρακτηρίσει «δέρμα και χάντρες»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.