Δείτε ποιος… Τζέιμς Μποντ κοιμήθηκε με 1.000 γυναίκες (φώτο)

Δείτε ποιος… Τζέιμς Μποντ κοιμήθηκε με 1.000 γυναίκες (φώτο)

Ο Αυστραλός Τζορτζ Λάζενμπι, στην ηλικία μόλις των 29 ετών έγινε ο νεότερος ηθοποιός ο οποίος υποδύθηκε τον θρυλικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ 007.

Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ίδιο, να αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στης γυναίκες.

Μέγας γυναικοκατακτητής δηλώνει ο Τζορτζ Λάζενμπι, ο 80χρονος σήμερα ηθοποιός ο οποίος σε ηλικία 29 ετών έγινε το 1969 ο νεαρότερος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Τζέιμς Μποντ.
https://www.instagram.com/p/B49w2AMDA6H

Ο Λάζενμπι δήλωσε στην The Herald Sun on Sunday ότι σύμφωνα με την εκτίμησή του έχει κοιμηθεί με περίπου 1000 γυναίκες προσθέτοντας ότι την εποχή του Τζέιμς Μποντ «μπορεί να έριχνα στο κρεβάτι και έξι γυναίκες την εβδομάδα στο Λονδίνο».

«Ήταν η εποχή των μίνι και των κοριτσιών που ήταν τρελά. Δεν είχα και κάτι καλύτερο να κάνω. Δεν ξέρω, δεν μέτρησα ποτέ αλλά εγώ το έκανα συνέχεια από το 1964 έως το 1980 όταν εμφανίστηκε το AIDS. Δεν ήθελα να πεθάνω από αυτό» πρόσθεσε ο Λάζενμπι.
https://www.instagram.com/p/B0orQAyCkte

Θυμήθηκε και την πιο εντυπωσιακή του στιγμή που, όπως είπε, σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

«Έπαιζα με μια ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο στη σκηνή που βρίσκονταν οι κασκαντέρ και η συμπρωταγωνίστριά μου Νταϊάνα Ρίγκ περπατούσε όταν κάποιοι άνοιξαν την σκηνή και αυτό κατέστρεψε τα πάντα για μένα και την Νταϊάνα».
https://www.instagram.com/p/Bw63iveBzOW

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λάζενμπι είχε λάβει μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα με τον ίδιο, όμως, να αρνείται να πρωταγωνιστήσει σε άλλη ταινία με πρωταγωνιστή τον 007 γιατί πίστευε ότι η συγκεκριμένη σειρά ταινιών είχε τελειώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.