«Εσβησε» γνωστή τραγουδίστρια της παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής

«Εσβησε» γνωστή τραγουδίστρια της παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 χρονών άφησε το βράδυ της Τρίτη, στο Αγρίνιο, η Μαρίτσα Βαρβάτου, καθώς νικήθηκε από την επάρατη νόσο.

Η τραγουδίστρια της παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής ήταν μια από τις πιο γνωστές φωνές σε Αιτωλοακαρνανία, Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η κηδεία της έγινε σήμερα, στις 10:30, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο νεκροταφείο Αγρινίου.

Ήταν από τις καλύτερες τραγουδίστριες της ελληνικής παράδοσης, με πολλές επιτυχίες και η φωνή της είχε άρρηκτα συνδεθεί με τα Ξηρομερίτικα πανηγύρια και είχε οργώσει όλη την Ελλάδα, τραγουδώντας στα πανηγύρια και στις εκδηλώσεις εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου. Η Μαρίτσα Βαρβάτου (το επώνυμο της ήταν Δημητρίου) γεννήθηκε το 1943 στη Γουριά Μεσολογγίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παντρεύτηκε σε ηλικία 16 ετών τον μουσικό Αποστόλη Βαρβάτο και μπήκε στη δουλειά κοντά στον άνδρα της που έπαιζε κιθάρα και αποτέλεσαν ένα από τα κορυφαία δίδυμα του δημοτικού μας τραγουδιού με πολλές επιτυχίες. Με τον σύζυγο της έζησαν μαζί 60 χρόνια έως στις 26 Ιουλίου 2019, όταν εκείνος έφυγε από την ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.